fredag 5. februar 2016

Å pudre meslinger og profeter


I vår søken etter Noahs ark har vi erkjent at gode forberedelser er veien til suksess, alle de store norske ekspedisjoner var ekstremt godt forberedt, unntaket er fotballandslagets tokt mot Ungarn, men her må det vel skyldes at det burde sterkere lut til for å lykkes.


Å pudre meslinger er en livskunst i Norge med gode og lange tradisjoner, også i dag blant politikere og ansvarlige byråkrater. Alt kan tydeligvis pudres, slik at symptomet blir borte, Vi har gått mange runder i tenketanken vår og testet ut pudder, for å fjerne både abstrakte og fysiske objekter, i håp om å finne arken. Vi testet både talkum og bakepulver. De selvpåførte meslingene forsvant faktisk, men først etter 2 måneder, så vi kan ikke si med sikkerhet at det var pudringen som hjalp. Nå er en hel ark noe mer større enn utslett, så vi tenkte og teste det ut på det største som finnes, selveste profeten, som sikkert var i samme klima som arken og bør forbli ganske abstrakt, ifølge de som kjenner han best.

Vi pudret vel og lenge, og til slutt forsvant både profet og skjegg. Om det var narkotikapolitiets fortjeneste under sin aksjon, eller selve pudderet vites ei, men profeten var og ble sporløst borte. Igjen satt vi med store mengder bakepulver og talkum, som vi i ett siste forsøk strødde over treverk i boden, god, knakende, latvisk bjerkeved, som hadde til og med gode utslag på geigentelleren. Og faktisk har også vedhaugen minsket betraktelig i løpet av vinteren.

Dette kan bevise vår påstand, at det går an å pudre bort både meslinger, profeter og kan hende til og med en hel ark. Hvis de i tillegg brukte dekkstift, skal det godt gjøres å finne sentrale deler av arken, men dette kan sikkert få gode virkeområder allerede i dag.  Vi arbeider ufortrødent videre i forberedelsene.

Ingen kommentarer: